067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Відтепер ТОВ «ЛИТЕР-ІКТ»  присутнє на маркетплейсі Prozorro Market!

Відтепер ТОВ «ЛИТЕР-ІКТ» присутнє на маркетплейсі Prozorro Market!

Шановні клієнти та партнери!

З 1 лютого державні замовники отримали зручну альтернативу спрощеним закупівлям — здійснення закупівлі або запиту цінових пропозицій в маркетплейсі Prozorro Market без підготовки документів до закупівлі, проведення аукціону, перевірки та кваліфікації постачальника.

Завдяки даному інструменту замовник зможе купувати товари на суму до 200 000 гривень без необхідності оголошення тендеру та подальшого опрацьовування тендерних пропозицій учасників. Це заощаджуватиме уповноваженим особам та тендерним комітетам велику кількість часу та зусиль. При закупівлях через електронний каталог Prozorro Market не потрібно складати жодних документів. Ми, як відповідальні прямі постачальники вже пройшли кваліфікацію і підтвердили свій досвід, тому закупівля є безпечною та гарантує якісне обслуговування!

Закупівлі на Prozorro Market замість спрощеної процедури закупівлі суттєво полегшують роботу уповноважених осіб та значно заощаджують ваш час, як замовника:

  1. Середня тривалість закупівлі на Prozorro Market через запит ціни пропозицій – 8 календарних днів;
  2. Середня тривалість прямої закупівлі на Prozorro Market – 4 дні.

Хочемо повідомити, що відтепер ТОВ «ЛИТЕР-ІКТ» #nbsp;присутнє на маркетплейсі Prozorro Market! Кількість товарів, що пропонуються компанією «ЛИТЕР-ІКТ» буде постійно збільшуватись та оновлюватись по мірі додавання на маркетплейс#nbsp;Prozorro Market нових товарних груп та видів обладнання.

Пропонуємо Вам ознайомитись із електронним каталогом товарів ТОВ «ЛИТЕР-ІКТ», доступним за посиланнями:

https://zakupki.prom.ua/ecatalog/gov/company/37534920

або

https://smarttender.biz/prozorro-market/propozitsiyi-postachalnika/company/tovarystvo-z-obmezhenoyu-vidpovidalnistyu-lyter-ikt/481033

Якщо Ви користуєтесь іншими електронними майданчиками, то просто перейдіть на маркетплейс#nbsp;Prozorro Market#nbsp;через Ваш особистий кабінет та здійсніть пошук за назвою нашої компанії - ЛИТЕР-ІКТ

Ви можете придбати наші товари ШВИДКО та ЗРУЧНО#nbsp;без проведення тендерних процедур ПРОСТО ЗАРАЗ!

Ми будемо раді співпраці із Вами в подальшому за допомогою цього інноваційного інструменту!