067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

SMART Notebook 20

SMART Notebook 20

Поспішаємо повідомити, що SMART Notebook 20 буде доступний для завантаження з 8 липня 2020 року із сайту SMART Technologies, а незабаром після цього і з меню самого програмного забезпечення SMART Notebook з розділу «оновлення».

Понад 25 мільйонів вчителів та учнів з усього світу щодня використовують це програмне забезпечення для створення ефективних інтерактивних уроків, які втілюють навчання в життя. Завдяки простим у використанні, інтуїтивно зрозумілим інструментам вчителі із легкістю створюють інтерактивні завдання світового рівня і проводять цікаві, динамічні заняття вже протягом 20 років. SMART Notebook продовжує залишатися беззаперечним світовим лідером в освітньому програмному забезпеченні.

Що нового в SMART Notebook 20

  1. Інтуїтивний Шерінг (обмін) контентом - тепер вчителі можуть автоматично синхронізувати свій урок SMART Notebook з будь-інтерактивною дошкою SMART Board за допомогою iQ. Коли вчителі увійдуть в iQ зі своїм обліковим записом SMART, їх урок буде доступний в розділі «Файли». Ця функція замінює попередню функцію «Поділитися з SMART Board». Ця функція шеринга також доступна з обліковим записом SMART Learning Suite Online.
  2. Режим презентації 4K - тепер, якщо у вас інтерактивна панель або монітор з ультра-високою роздільною здатністю 4К, Вам буде доступний додатковий режим для трансляції уроків в цьому дозволі. Вчителі можуть вибрати цю функцію з меню, що випадає «Вид» в меню або на панелі інструментів.
  3. Підтримка Windows 7 припинена - Microsoft офіційно припинила підтримку Windows 7 з 14 січня 2020 року, і в результаті SMART Notebook 20 стане останньою версією Notebook, що підтримує операційні системи Windows 7. SMART Notebook 20.1 і більш пізні версії не зможуть бути встановлені на комп'ютерах з операційною системою Windows 7.
  4. Що нового! - це нове повідомлення в продуктах SMART, що надають користувачам ключову інформацію про нові можливості.
  5. Опитування користувачів - періодично з'являється спливаюче вікно з інформацією про продукт.