067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

SMART Learning Suite виходить у фінальний раунд CODiE Awards в категорії «Краще рішення для спільного навчання учнів»

SMART Learning Suite виходить у фінальний раунд CODiE Awards в категорії «Краще рішення для спільного навчання учнів»

Сьогодні цю нагороду SLS отримало за надання вчителям можливості створювати захоплюючі уроки, з якими учні взаємодіють через свої персональні пристрої, в класі, віддалено або у вільний час. Програмне забезпечення SLS підтримує активне навчання, спільну роботу і дозволяє викладачам трансформувати зміст уроків, стимулювати взаємодію учнів в процесі навчання.

Генеральний директор SMART Николас Свенссон так прокоментував цю подію: «Для нас велика честь бачити, що SMART Learning Suite відзначений нагородою CODiE Awards в цьому році, особливо в категорії нагород, що підкреслюють основну силу програмного забезпечення SLS, як інструменту для спільного навчання. Ми пишаємося тим, що в минулому році підтримували вчителів і шкільні системи в їх роботі по створенню динамічних навчальних просторів для своїх учнів під час пандемії, і ми раді продовжувати робити це в майбутньому».

В квітні EdTech Digest на церемонії вручення нагород EdTech Awards 2021 назвали програмне забезпечення SMART Learning Suite переможцем в категорії «Рішення для спільної роботи», в якій SMART Learning Suite випередило 20 фіналістів. Також SLS було фіналістом категорії «Електронне навчання, змішане або перевернуте навчання»

А ще раніше, в цьому навчальному році, програмне забезпечення SLS отримало дві нагороди від Tech & Learning – «Кращі інструменти дистанційного / змішаного навчання для початкових класів» та «Найкращий продукт року для навчання».

За останні роки, коли вчителі все більше покладалися на SMART Learning Suite для зв'язку з учнями під час пандемії, SLS зробило цю взаємодію ще більш плавною і потужною. Нові функції включають бібліотеку готових завдань і ресурсів уроків, поліпшені функції зображень для стимулювання взаємодії учнів, поліпшені можливості персоналізації дій для підтримки кращої взаємодії з учнями, а також інтеграцію з популярними платформами управління класом і відео, створеними Google, Microsoft, Zoom. , та іншими.

Програмне забезпечення SMART Learning Suite, що розроблено для навчання в класі, набуло широкого визнання в галузі.

Компанія SMART Technologies Inc. – світовий лідер в галузі освітніх технологій та інтерактивних рішень для спільного навчання. SMART є постійним новатором вже більше 30 років, винахідником інтерактивної дошки SMART Board® і розробником SMART Notebook® - самого популярного програмного забезпечення для створення інтерактивних уроків.

Більше про інтерактивні панелі SMART: https://www.leater-ict.com/catalog/interactivna-panel

Більше про SMART Learning Suite: https://www.leater-ict.com/catalog/pz-smart-learning-suite