067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Програмне забезпечення SMART Remote Management безкоштовно з панелями SMART Board MX v2

Програмне забезпечення SMART Remote Management безкоштовно з панелями SMART Board MX v2

З 1 січня 2021 року інтерактивні панелі SMART Board MX v2 постачаються разом із підпискою на ПЗ SMART Remote Management. Ця підписка буде діяти протягом терміну гарантії продукту SMART безкоштовно.

Програмне забезпечення SMART Remote Management дозволяє адміністраторам централізовано обслуговувати, контролювати і забезпечувати безпеку панелей SMART Board® з програмним забезпеченням iQ, а також пристроїв на iOS®, Android ™, Chrome OS ™ і Windows® з будь-якого веб-браузера. Завдяки інтуїтивно зрозумілим дашбордам моніторингу та діагностики SMART Remote Management демонструє зведену картину всього набору пристроїв клієнтів з можливістю ефективного управління ними усіма, незалежно від їх місця розташування.

Власники інтерактивних панелей SMART Board MXv2 можуть активувати підписку на SMART Remote Management, увійшовши на SMART Admin Portal. За детальними інструкціями по активації підписки SMART Remote Management ви можете отримати, звернувшись до свого продавця інтерактивних панелей SMART.

Разом із програмним забезпеченням SMART Remote Management Ви можете дистанційно керувати сотнями і тисячами панелей SMART, пристроями сторонніх виробників і забезпечити ефективність їх експлуатації під час навчання і спільної роботи.

Для отримання додаткової інформації про ПЗ SMART Remote Management відвідайте сторінку продукту на нашому сайті.