067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Новий SMART Learning Suite

Новий SMART Learning Suite

Компанія SMART Technologies повністю змінила дизайн розділу свого сайту, присвяченого програмному забезпеченню SMART Learning Suite. Тепер відвідувачі сайту www.smarttech.com можуть отримати більше інформації про цінності програмного забезпечення, і більш наочно зрозуміти, як воно вирішує найбільш поширені завдання, що стоять перед педагогами по всьому світу. Також, була модернізована сторінка завантаження пробної версії.

У новому дизайні максимально інформативно викладено основні переваги програмного продукту SMART Technologies, і його впровадження в педагогічні практики.

В першу чергу:

• Можливість створення якісних і цікавих уроків;

• Надання педагогам нових ефективних інструментів і свободи переміщення (не тільки в рамках навчальної аудиторії);

• персоналізація навчального процесу, включаючи індивідуальні тестування учнів;

• Впровадження соціального і емоційного навчання (Social and Emotional Learning (SEL)) з інструментами для максимального залучення учнів в процес навчання і організації ефективної спільної роботи;

• Екосистемну інтеграцію.

Крім того, на новій сторінці представлена ​​докладна інформація про інтеграцію програмного забезпечення SMART Learning Suite з Microsoft® і Google, які широко використовуються освітньою спільнотою, про те, як SMART Learning Suite взаємодіє з пристроями Chrome OS і, що вкрай важливо для педагогів, представлений безкоштовний освітній контент з бібліотеки SMART Exchange®.

Бажаючі протестувати роботу SMART Learning Suite, можуть безкоштовно скачати 45-денну пробну версію SMART Notebook® і SMART Learning Suite Online. Після її завантаження SMART надішле електронною поштою матеріали, необхідні на першому етапі ознайомлення з основними функціями і початку ефективної роботи.

https://www.smarttech.com/en/products/education-software/notebook