067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Lumio by SMART – це нова назва SMART Learning Suite Online

Lumio by SMART – це нова назва SMART Learning Suite Online

Назва і логотип SMART Learning Suite Online змінюється на Lumio by SMART.

Викладачі по всьому світі допомагали SMART Learning Suite перетворитися саме на той потрібний і чудовий продукт, яким користується сьогодні більше мільйона вчителів. Оскільки SLS не припиняє свій розвиток, то прийшов час оновити і назву. З 26 червня SMART Learning Suite Online будет носити нову назву «Lumio від SMART»!

Не забувайте, що SMART Learning Suite був і залишається пакетом програмного забезпечення, до якого входять SMART Notebook і SMART Learning Suite Online (зараз Lumio від SMART)

Зміни стосуються лише назви SMART Learning Suite Online.

Нова назва SMART Learning Suite Online - «Lumio від SMART» допоможе виділити SMART Learning Suite, як продукт, що робить навчання більш цікавим і захоплюючим на інтерактивних панелях SMART з допомогою SMART Notebook, та долучити учнів до активної роботи під час дистанційного навчання.

Що змінюється?

Зміни стосуються лише назви і логотипа. SMART Learning Suite Online буде оновлено до Lumio by SMART, а новий логотип буде виглядати так:

SMART Learning Suite – залишається головним продуктом в комплекті з інтерактивними панелями SMARTі інтерактивними дошками SMARTBoard. Також не передбачено жодних змін в підписці та оновленні продукту. Вчителі і учні не відчують жодних змін при використанні, а весь функціонал, і контент залишиться там де і був раніше.

Коли відбудуться зміни?

Зміни логотипа SMART Learning Suite Online на Lumio від SMART відбудеться 26 червня. Починаючи з початку червня всім користувачам будуть надіслані повідомлення на електронну пошту.

Що буде далі?

Якщо ваші матеріали необхідно буде оновити, щоб допомогти вам у цьому, ми надамо набір інструментів з усім необхідним, включаючи різні формати логотипів, відео, відповіді на актуальні питання та багато іншого.