067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Литер на серпневій конференції працівників освіти

Литер на серпневій конференції працівників освіти

Сучасні лідери думок стверджують, що в новому світі, який не перестає дивувати нас темпами змін, вміння вчитися є ключовим навиком.

Саме цю навичку варто перш за все освоїти людям, які прагнуть до успіху. Мабуть тому в Україні стільки уваги приділяється освіті.

«Нова українська школа» - це освітня реформа розвитку, метою якої є формування основ для сьогоднішнього і майбутнього успіху країни. Але будь-яка реформа зупиниться без сучасних технічних засобів, які супроводжують її впровадження. Ми в Литер добре це розуміємо, і постійно розвиваємо напрямок сучасного інноваційного обладнання для освітніх установ.

Сьогодні компанія Литер - лідер поставок технічних засобів для підтримки і супроводу навчального процесу. На конференції ми представили системи колективної взаємодії, і рішення для STEM освіти. Наша мета - підвищити рівень залучення учнів і педагогів, сприяти зростанню ефективності навчального процесу.

Ми любимо вчитися самі, розуміємо складність завдань, що стоять перед галуззю, і завжди поставляємо найкращі рішення для наших учнів і вчителів.