067 232 78 81

UA

067 232 78 81

UA

Інтерактивна інтеграція SMART Learning Suite Online з Microsoft Teams

Інтерактивна інтеграція SMART Learning Suite Online з Microsoft Teams

Як всі Ви знаєте, компанія SMART Technologies має стратегічне партнерство з Google та Microsoft в розвитку технологій для спільного навчання і співпраці. Така співпраця створює для вчителя і учнів надсучасні можливості взаємодіяти без будь-яких кордонів і обмежень, в т.ч. пов’язаних із COVID-19.

Тепер всі викладачі, котрі використовують навчальний простір нового покоління Microsoft Teams в пакеті Office 365 та найкращий застосунок для інтерактивного навчання SMART Learning Suite Online, можуть працювати з ними як в одній навчальній платформі.

Чому ця інтеграція має велике значення?

Новий застосунок Microsoft Teams для SMART Learning Suite Online дозволяє вчителю створювати, редагувати, відправляти і ділитися інтерактивними уроками створеними в SLS Online безпосередньо в Microsoft Teams. Ця інтеграція значно заощаджує час викладача, забезпечує процеси змішаного і гібридного навчання, що запроваджені у всьому світі і в Україні, дозволяє легше вирішувати складні завдання, що пов’язані із залученням учнів до роботи Online, розумінням того, як вони вчаться і допомагати учням працювати разом, незалежно від того, чи знаходяться вони в класі або поза ним.

Які функції забезпечить ця інтеграція?

  1. Вчитель може створювати, редагувати і відправляти інтерактивні завдання і вправи SMART Learning Suite Online безпосередньо в Microsoft Teams.
  2. Вчитель може ділитися уроком SMART Learning Suite з учнями в режимі Online через спільну вкладку в #nbsp;Microsoft Teams, або в якості завдання. Спільне використання уроку автоматично створить повідомлення для учнів із посиланням на урок.
  3. Учні, щоб відкрити і увійти в спільний урок повинні лише натиснути на отримане посилання.
  4. Шаблон електронної пошти тепер доступний в розділі SMART Learning Suite Key Sales Resources.

Новий Online застосунок SMART Learning Suite для Microsoft Teams будет доступний в магазині доданків Microsoft вже в липні.